Belom Tidor Lagi.
Tuesday, August 23, 2011 | 10:02 AM | 0 comments
Hai awak, awak, dan awak :]
saya belum tido lagi lah, sape nak teman kan saya ? Hihi. Anyways, hari ni aku ponteng sebab Sumathi ajar aku hari ni. FYI, dia ajar Sejarah. Which the subject I hate -,- . Aku tak datang pun buka hape, cuma esei dia aku belom siap lagi. nak-2 mahu kene rotan sebab tak hantar esei dia tu. #GOSH, tak sanggup haku, Hoho.

And now aku kene write post ni extremely SENYAP sebab parents aku tengah tido. Haa, ye computer aku rosak, huuu. terpaksalah pinjam PC Abah :'( okeylah, aku nak pi try tidoq jap, Hihi. babai awak.

Sweet Dream Baby :'>
Hai Hai :)
Sunday, August 21, 2011 | 8:44 AM | 0 comments
Hai guys :)
Ini blog aku yang baru. yang lama punya aku dah DELETE sebab malas nak update, hehe. so, aku buat yang baru dgn harapan untuk tidak menjadi malas apabila ber-blogging. Hoho. Blog ni, aku dah cantik-2 kan. jadi baru lah sejuk mata memandang, kalau tak huduh je kan, Haha. ok, itu je aku nak cakap. kbai.

| NEW
Intro



You can forget all of me, you can be happy now. We fought too much, I can’t do this anymore. Because of you I laughed, I cried. Is there another fool like me too? Who gives all and smiles even when everything is lost. There has to be a fool like me somewhere. That person will also be waiting for me, like a fool.

Tag Board
No ad links please. Ad links will be banned




Affiliate
Ain Najwa Farihin Niaaaa Zara Hanana Syuu Afiqah Susan Valerie 友達 友達 友達

Archive


Template made by Yours Truly. Credit to tumblr.com and weheartit.com for the pictures. Other's; (One,Two)