Goodbye 2011.
Friday, December 30, 2011 | 8:42 AM | 0 comments
Hai.
Now Im watching Inception dekat lappy. Best cita dia. Well, 2011 is almost ending. Just 1 more day. Terasa berat nak tinggalkan kenangan tahun 2011. There's too many sweet memory. Cepat gila kot masa berlalu and next year, Im gonna 15 years young old. And, yang paling scary aku akan menduduki Penilaian Menengah Rendah or PMR fr short.                                                                                                                                   

Haih, I have to be prepare lar. But, malas dalam hati ni won't go away. I have to start a new book, kena ada azam baru. Tahun ni punya PMR mesti susah kan? sebab ramai budak yang amik PMR tahun ni semua kata test diorang senang. So, this year mesti susah. Hmm, hope tak susah gila babi. Lol. Anyway, aku nak sambung cita Inception ni. K, cau!
Miss youuuu.
Thursday, December 29, 2011 | 12:33 AM | 0 comments
heyy peeps.
aku rindu ex aku lah weyyyyyyy. siyes rindu gile doo. apa khabar dia skg kan? teringin nk text dia, and tanya khabar dia. But, aku tak berani lah. Hurmm, nmpk mcm aku terkejar-2 sgt dia tu. Sedangkan dia tak pernah nk tegur aku and so on. Aku rindu nk dgr suara dia, gelak dia. rindu nk betting-2 football match :'( , hurmmmm. I reallyyyyyy-2 miss you capital F. Well, apa nk buat. Maybe, dia bukan jodoh aku. Aku betul-2 hope, one day aku akn jumpa kau. hopefully, termakbul lah doa aku tu. amiiiiiin. Hurmmmmm, kbai.


P/S: I miss you capital F </3
School Is Coming.
Wednesday, December 28, 2011 | 9:09 AM | 0 comments
Ahh, school is almost coming. Cepatnya masa berlalu. Rasa macam tak sebulan pum doo. Aku baju sekolah pun tak beli lagi ni. Haha, lembab -,-. Sch pagi pulak tuuu. Aku tak suka sch pagi laaaaa! Last year jugak best, sebab sesi petang. Haha, lol. Now, I must say goodbye to 2011. Goodbye 2011, welcome 2012. Haha, now dah 29 December. So, lagi two days lar nak new year. Hopefully, Next year will be the best year and aku tak nak ponteng-2 lagi dah. Nak taubat\statement nak hot je, lol!/. Aku nak jadi budak nerd, yang rajin. Hahaha, InsyaAllah. Ok lah. That's all. Nak tengok cerita alisa dekat YouTube. Bye!
Contest I'm A Super Cutest Blog.
Tuesday, December 27, 2011 | 5:47 AM | 2 comments

The Rules :
  like fanpage Faz dengan Erin **wajib! 
♥ follow blog Faz dengan Erin untuk tahu perkembangan contest nie **wajib!
♥ tempekkan banner contest nie kat entry korang . .
♥ buad satu entry bertajuk 'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin'
♥ jangan lupa , sila print-screenkan gambar blog anda . . ^^
♥ tag sekurang-kurangnya 2 org rakan anda & pastikan diorang tahu diorang ditag  
♥ da siap ? tinggalkan link anda dekat blog Faz atau Erin . .
♥ link anda mestilah terus pergi ke entry contest . .
♥ tarikh penyertaan : 7.12.2011 - 15.1.2012
Le  Prizes :



First winner : Necklace + Shawl + TopUp
Second winner : T-shirt + Bracelet
Third winner : Shawl + Clip Ribbon
3x Saguhati : Blog Review
----



So, ni printscreen Mikki. Klik untuk membesar ya :) Ni first time Mikki enter contest. Hope menang ;).
After along private blog.
| 12:42 AM | 0 comments
Hey gais. Today baru aku unprivatekan blog. Dah berapa lama dah aku private kan blog ni. Hahaha. So, inilah hasil blogskin aku. Thanks to yours-tragicly for the basecodes ^^. Blogskin ni aku buat sendiri okai! So, don't you dare open my pagesource. Penat-2 aku buat blogskin ni, korang senang-2 je copy-paste -,-. LOL, emo.
Haha, that's all. Bye!

OLD | NEW
Intro



You can forget all of me, you can be happy now. We fought too much, I can’t do this anymore. Because of you I laughed, I cried. Is there another fool like me too? Who gives all and smiles even when everything is lost. There has to be a fool like me somewhere. That person will also be waiting for me, like a fool.

Tag Board
No ad links please. Ad links will be banned




Affiliate
Ain Najwa Farihin Niaaaa Zara Hanana Syuu Afiqah Susan Valerie 友達 友達 友達

Archive


Template made by Yours Truly. Credit to tumblr.com and weheartit.com for the pictures. Other's; (One,Two)