Day 3 : Your favourite covers of theirs.
Monday, January 23, 2012 | 4:51 AM | 0 comments
Yo Yo Yo! Yes, aku dah lama tak buat challenge. Haha, kemalasan melanda. Atau mungkin semangat BEAST sudah hilang? Eh, tidak sama sekali! Cuma malas je. HewHew. Okay, act I don't really understand the meaning of the title? I think? Haha, anyway let me hentam saja! Okay menggelupor -,- Lol.


Wee~ so, I like this cover. My Yoseob oppar! feat Gayoon from 4MINUTE. FYI, BEAST and 4MINUTE are under Cube Entertainment. Sangat kelakar bila tengok Yoseob buli Gayoon xD well, just entertain yourself with this funny cover video.

P/s: This song is originally sung by Rain and G.NA.
Contest Blog Paling Kemas.
Sunday, January 15, 2012 | 4:46 AM | 1 comments
Hai. Setelah sekian lama tidak meng-update, blog ni makin berhabuk. *ohok-2\batuk/*. Err, so hari ni aku nak join contest. Ok, aku tahu blog aku takdok lah kemas mana punn, mana lah tahu ada rezeki kan? Eheh.

Tekan je gambo tu if nak masuk >,<

Tarikh tutup contest ni pada 20.3.12.
Day 2: My favourite song.
Sunday, January 8, 2012 | 5:48 AM | 0 comments
Hai and assalamualaikum gais.
Apabila bosan melanda, ini lah kerja aku. Malangnya, baru sekarang aku mendapat kesempatan untuk meng-update blog aku yang tak seberapa best ni. Huu. Hohokai! Currently, lagu peberet aku ialah. Jeng Jeng jeng ;


Yes, lagu Trouble Maker. Sung by Hyunseung from B2ST♥ and Hyuna from 4MINUTE. Aku agak terkejut juga bila tengok Hyunseung dance dgn HyunA dengan tarian yang macam       • • •       okay aku speechles ._______. Lol, Sory kpda pmnat Hyunseung, but at first when I saw him. I tought he was gay or smething. Hahaha. Okay bye.

Photo credit to AllKpop.
Day 1: Your Bias and why.
Saturday, January 7, 2012 | 7:35 AM | 0 comments
My bias is *drum roll!*



Yang Yoseob and Lee Kikwang. The reason why i like them, is bcoz their cuuuuuute, funny and dorky at the same time xD. Ahhh, Yoseob♥. Ilapchuuuu!
20 Days Beast Challenges.
Wednesday, January 4, 2012 | 2:15 AM | 0 comments
Yoseob sangat omey! *pengsan*

Hai! Aku nak buat challenge hari ni. 20 Days Beast Challenge! Aku jumpa ini challenge dri blog Muaz Adli.  Hanya dengan cara ini sahaja aku boleh update blog. Sebab aku tak tahu nak update pasal apa :3 but aku happy coz dpt buat challenge ni. Hihihi.

Here goes the list:

Day 1 : Your bias and why.
Day 2: My favorite song.
Day 3: Your favorite cover of theirs.
Day 4: The one that you want to be best friends with.
Day 5: The one that you would want to shop with.
Day 6: The one that you would want to party with.
Day 7: The one that you would want to gag jokes.
Day 8: Your favorite couple.
Day 9: Your favorite music video.
Day10: My favorite dance
Day 11: Your favorite performance.
Day 12: Your favorite behind the scenes/show cut.
Day 13: Your favorite picture.
Day 14: Your favorite picture of your bias.
Day 15: The one that you idolize.
Day 16: The one with best aegyo.
Day 17: The one with best style
Day 19: The one with best dance skills.
Day 20: A special note to them
PS: If korang nak buat, buat lah:)
A Happy Day.
Sunday, January 1, 2012 | 6:40 AM | 0 comments
Hai, Assalamualakum.
Today best gila sebab ada orang belanja aku. Weheee~. Abh aku blnje aku mkn A&W, and then mom aku pulak. Mom aku belanja KFC. Pergh, nak pecah perut ni wa cakap sama lu. Haha. Btw, 2012 dah datang. Jadi, hari Rabu nk kene pi sch balik. Aku still blm beli barang sch, frust betol.

And then, lagi problem datang. Aku pergi sch naik bas, but masa abh aku nak pergi beli pas tu, penjual tu kata bas tak masuk area rumah aku. Penjual tu kata sebab masalah politik? Can you believe that? Damn! aku betol-2 benci politik -,- just because of that bas tak nak masuk. What a stupido.

Ooop, ter-release tension pulok. Hihi. Lol. Kbye xD

OLD | NEW
Intro



You can forget all of me, you can be happy now. We fought too much, I can’t do this anymore. Because of you I laughed, I cried. Is there another fool like me too? Who gives all and smiles even when everything is lost. There has to be a fool like me somewhere. That person will also be waiting for me, like a fool.

Tag Board
No ad links please. Ad links will be banned




Affiliate
Ain Najwa Farihin Niaaaa Zara Hanana Syuu Afiqah Susan Valerie 友達 友達 友達

Archive


Template made by Yours Truly. Credit to tumblr.com and weheartit.com for the pictures. Other's; (One,Two)